Nieuwe website voor BlaasmuziekTV

De nieuwe website voor BlaasmuziekTV is gelanceerd. In samenwerking met verschillende technische partners probeert de KNMO zoveel mogelijk evenementen & concoursen live bij jou thuis te brengen. Zo hoef je nooit meer een optreden van jouw familie, kinderen of kleinkinderen te missen.

Daarnaast zullen wij proberen om de opnamen ook achteraf voor het archief beschikbaar te stellen. Hierbij zijn we deels afhankelijk van onze technische partners. Let hierbij ook op de rechten die toegekend zijn, het is namelijk niet altijd toegestaan om video’s te delen via social media. Uiteraard zullen wij bij levering van deze opnamen de richtlijnen duidelijk specificeren.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.